Vi har nå hatt en liten samling for å diskutere fremtidige møter og temaer. Og det er en glede å kunne presentere følgende tentative plan for 2020. Påmelding og “call for speaker” detaljer kommer når det nærmer seg.

  • 10 Juni – Automasjon I skyen
  • 30  September – Monitorering og management
  • 25 November – Security in the Cloud Denne utgår grunnet COVVID-19. Vi kommer sterkere tilbake i 2021.

Vi håper på å få mange innspill slik at vi kan presentere interessante agendaer som dere kan være interessert i å delta på. Ta gjerne direkte kontakt med oss om dere har noe på hjertet rundt disse møtene.

Den 10 juni har vi allerede sikret oss lokale for, men vi er på utkikk etter alternativer for høsten.

Recommended Articles

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.